hu| en| sk | ua | ro

Szállodai Covid Házirend

Szállodai Covid Házirend

Kedves Vendégeink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, a szállodánkban életbe lépett változásokról:

 

·         Amennyiben tehetik érkezéskor és távozáskor 1 fő tartózkodjon a recepción és kérjük a kijelölt pontokon várakozzanak betartva a 1,5 méter távolságot.

·         Szállodánkban a Kormány 194/2021.(IV.26.) Korm. rendelete szerint a 18 évet betöltött koronavírus ellen védett személyek a védettség igazolásáról szóló 60/2021.(III.12) Korm. rendelet szerinti védettségi igazolvány bemutatásával és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak foglalhatják el szobáinkat, számukra a maszk viselése nem kötelező a szálloda belső tereiben.

·         Recepciós kollégáink a védettséget igazoló hatósági igazolvány bemutatását követően fogadhatják vendégeinket. Amennyiben vendégeink nem tudják védettségüket hatályos módon igazolni, a számukra lefoglalt szobába nem áll módunkban bejelentkeztetni.

továbbra is védettségi igazolvány nélkül látogathatják az üzleti, gazdasági, oktatási célból érkezők, de esetükben kötelező a maszk a szálloda egész területén. Amennyiben rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, akkor természetesen ez nem vonatkozik rájuk.

 

·         Reggelinél, illetve vacsoránál az aktuális vendéglétszámtól függően turnusos étkeztetést vezettünk be, emeletenként más - más időpontban tudnak étkezni. Kérjük ezen idősávok betartását.

 

·         Az Állatparkban változatlanul látogatható a Fókabemutató, igénybe vehető a tevegelés és az elektromos kisbusz is.

                                                                                        


Megértésüket köszönjük!


A Pangea Hotel Vezetősége

Weboldalunk sütiket alkalmaz a legjobb felhasználói élmény érdekében.