hu| en| sk | ua | ro

Rendezvények

A jó és könnyű megközelíthetőséggel rendelkező nyíregyházi Pangea Hotel a belvárosból autóval alig tíz perc alatt érhető el. A Sóstó partján elhelyezkedő szálloda ideális környezetet biztosít kisebb és nagyobb céges rendezvények, konferenciák, meetingek, csapatépítő tréningek lebonyolításához.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott ajánlatot készíthessünk el.

Konferencia

A Pangea Hotel  konferenciaterme különleges elhelyezkedésének és kialakításának köszönhetően mobil falak segítségével három önálló szekcióteremmé (Szekcióterem I. II. és III.) bontható, így a termek mérete az érkezők létszámának megfelelően módosítható.

Rendezvénytermeink a szálloda földszintjén helyezkednek el ezáltal a nagyobb létszámú csoportok mozgása, illetve a rendezvények lebonyolítása könnyen és gyorsan történik. A Pangea pihenőkert közvetlenül a konferenciatermek mellett helyezkedik el, ami a természet közeli élmény mellett a konferenciák szünetében lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra is.

Szekcionálható konferenciatermünkön kívül szállodánk rendelkezik még egy privát tárgyalóval mely exkluzív kis létszámú rendezvények lebonyolítására alkalmas.A konferenciatermek előtt tágas tér található, mely kiválóan alkalmas a kávészünetek lebonyolítására, valamit igény esetén a T-Rex bár teljes kínálata is a vendégeket szolgálja.      

Technikai információk

Konferenciatermeinkben a legmodernebb prezentációs eszközök segítik a konferencia sikerességét. Termeinkben fixen pozícionált nagyteljesítményű (min. 6500 lumen) LED projektorok találhatóak mennyezeti rögzítéssel, melyekhez álmennyezetbe süllyesztett motoros, távvezérelhető vetítővásznak tartoznak. Kisebb termeinkben mobil LED projektorainkat (min. 6500 lumen) mobil vetítővásznakkal helyezzük el. 

Az Interton Group által telepített hangrendszer mennyezeti hangszórói a kiemelkedő hangzásvilág mellett lehetővé teszik szekciótermeink hangosítását, melyeket vezeték nélküli fejmikrofonok (80hz-18khz) illetve UHF kézi mikrofonok (80hz-18khz) egészítenek ki a teljeskörű élmény biztosítása érdekében. Egyik szekciótermünk rendelkezik egy a főfalán rögzített LG Professional Ultra HD LED monitorral (3840 x 2160) 98” valamint egy LG mobil LED monitorral 65” (1920 x 1080). Mindezek könnyű kezelhetőségét Apple Ipad vezérlők teszik lehetővé.

Fizetési lehetőségek

Készpénz (HUF, EUR)
Bankkártya (Visa, MasterCard, Maestro)
OTP/K&H/MKB SZÉP kártya

Kövess minket!

Elérhetőségek

4431 Nyíregyháza - Sóstógyógyfürdő,
Blaha Lujza sétány 15.
+36 42 200 551
reservation@pangeahotel.hu
Weboldalunk sütiket alkalmaz a legjobb felhasználói élmény érdekében.